Управниот одбор на Мобилност Македонија брои 11 члена кои ги избира Собранието како највисок орган на организацијата.

Членови на Управeни одбор:

Име и Презиме Здружение Контакт
Бранимир Јовановски - Претседател Куманово Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Дејан Ѓорѓиевски Скопје Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Мери Туџарова Радовиш Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Штерјо  Николов Штип Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Горан Војновски Кочани  
Рамиз Касели Струга   
Стеван Ангелески Прилеп Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Бобан Јордановски Кичево   
Нико Јанков Битола Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Велибор Јаќимовски Тетово Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Атли Горенца Дебар Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.