НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

trkaleznaПочитувани членови, подолу можете да го најдете линкот за да ги следите обраќањата на Премиерот Зоран Заев, претседателот на НСИОМ, Томица Стојановски (во името на сите членки на советот, меѓу кои и Мобилност Македонија), министрите за труд и социјална политика, образование и наука и здравство, како и претставници на канцелариите на ЕУ и ООН во Македонија.

Почеток 09:00

Втора сесија почеток 10:30

https://www.youtube.com/video/aUEwGcx30n0/livestreaming