НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

 

3Почитувани членови,
На повикот на ФФМ преку нашиот сојуз се пријавија 10 наши членови, значи немаше потреба од жребање. 
СИТЕ ВИЕ СТЕ ДОБИТНИЦИ. 
Вашите податоци ќе бидат испратени до фудбалската федерација на Македонија уште денес, а тие ќе го препратат списокот до УЕФА. 
Ќе ве известиме дополнително (ние или ФФМ бидејќи има ваши контакти) за начин на плаќање и подигање на билетите. Ви посакувам убава забава и уживање на овој врвен спортски настан.

1. НЕНАД ГЕРОСКИ
придружник Срѓан Героски 
2. ЗЛАТКО АРСОВСКИ
придружник Филип Арсовски
3. ЕРКАН КАХИЛИ
придружник Леила Кахили
4. ЕЛЕНА ДАВИТКОВА
придружник Дарко Анастасов
5. ДАРКО СТОЈАНОВСКИ
придружник Антонио Ордевски
6. ЕЛИЗАБЕТА ТОДОРОВСКА
придружник Никола Тодоровски
7. РИСТО ФОТЕВСКИ
придружник Иван Гичев
8. КОЧА КОТЕВСКИ
придружник Живко Котевски
9. ФИЛИП ЛАЗАРОВ
придружник Ацо Лазаров
10. ВЕЛИБОР ЈАЌИМОВСКИ
придружник Фани Јаќимовска

Имаше уште еден заинтересиран член, но не ја докомплетира документацијата до закажаниот рок. Со оглед на тоа дека воспоставија комуникација со нашиот генерален секретар Совка Прчева, доколку во текот на денешниот ден достави комплетно барање и него ќе го ставиме на листата.
Една карта што остана нераспределена, веројатно ќе биде во можност да се аплицира директно преку ФФМ....