НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

 

Во студиото на 24 Отворено со Бранимир Јовановски од Мобилност Македонија, Снежана Караџовска, Елена Кочоска од „Полио Плус“ и Ѓорѓи Станишевски од Центарот за ортотика и протетика, „Славеј“. 

Во линкот подолу е прикачен видео запис од целата емисија.