НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

002На 27.09.2022 год од 18.00 до 19.00 часот, во големата конференциска сала во ДХО „Даре Џамбаз“ во Скопје, на ул.11 Октомври 42а, Скопје, Центарот за ортотика и протетика Славеј АД Скопје ќе организира презентација под наслов:
“Exopulse Mollii прв невромодулациски костум“
Презентацијата ќе ја одржи Д-р Ивана Рајнпрехт Фолнеговиќ од Загреб, Република Хрватска. Презентацијата ќе се одржи со почеток во 18.00 часот, ќе трае 45 минути и ќе биде презентирана на Хрватски јазик.
Оваа презентацијата пред се е наменета за лица заболени од Мултиплекс склероза, Паркинсонова болест и Церебрална парализа.
Ги повикуваме членовите на Мобилност Македонија да присуствуваат на презентацијата на оваа новина.