НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

Управниот одбор на Мобилност Македонија брои 11 члена кои ги избира Собранието како највисок орган на организацијата.

Членови на Управeни одбор:

Име и Презиме Здружение Контакт
Бранимир Јовановски - Претседател Куманово Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Дејан Ѓорѓиевски Скопје Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Мери Туџарова Радовиш Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Штерјо  Николов Штип Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Горан Војновски Кочани  
Рамиз Касели Струга   
Стеван Ангелески Прилеп Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Бобан Јордановски Кичево   
Нико Јанков Битола Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Велибор Јаќимовски Тетово Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Атли Горенца Дебар Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.