НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

 

Здружение на лица со телесен инвалидитет - Тетово МОБИЛНОСТ - ТЕТОВО

Адреса: ул. „Борис Кидрич“ бб, 1220 Тетово

Телефон: 044 / 520 528

Факс: 044 / 332 994

Претседател: Велибор Јакимовски

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.