НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

МОБИЛНОСТ  КОЧАНИ

ул.„Никола Карев“ бб (бараки кај судот)

2300 Кочани

тел.бр. 033 274-200

Претседател: Горан Војновски   070 354-505

Секретар: Лиле Мицовска 078 457 128

e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.