НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

 

Меѓуопштинско здружение на лица со телесен инвалидитет - Куманово, Кратово и Крива Паланка МОБИЛНОСТ - КУМАНОВО

Адреса: ул. „Доне Божинов“ бр 11, 1300 Куманово

Телефон: 031 / 417 875

Претседател: Бранимир Јовановски 070 211-772

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.