НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

 

Здружение на лица со телесен инвалидитет - Св. Николе МОБИЛНОСТ - СВЕТИ  НИКОЛЕ

Адреса: ул. „Вељко Влаховиќ“ бр. 38-а, П.фах 59, 2220 Свети Николе

Телефон: 032 / 441 670

Претседател: Ѓорѓи Питов

Секретар: Сашо Тодоровски 075 231-119

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.