НАЦИОНАЛЕН СОЈУЗ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Mobile menu

logomob

Лого

Благодарение на картите кои ни ги донира сопственичката на Bauerfeind од Скопје, Ирена Тепиќ, 15 членови на Мобилност Македонија, од кои повеќето кои користат инвлидски колички, и уште толку нивни придружници на 18.03.2012 година беа дел од навивачката група на ракометниот клуб Металург кој во прекрасна спортска атмосфера, во тешка и исклучително фер спортска борба го надигра реномираниот хрватски клуб Загреб, со резултат 19:18.

Им посакуваме поволен резултат на ракометарите на Металург и на возвратната средба која ќе се игра на 24.03.2012 година во Загреб.


VII

01-11.07.2012

Битола 

23

Свети Николе 

3

VIII

11-21.07.2012

Скопје 

26

IX

21-31.07.2012

Тетово 

26